Spelen

Heggies Speelschuur in Emst bezorgt kinderen in de leeftijd van 2 tot en met 11 jaar een onvergetelijke dag met veel speelplezier. Altijd droog en altijd warm, bij goed en slecht weer. Heggies Speelschuur bestaat namelijk uit een leuke sfeervolle binnenspeeltuin maar beschikt daarnaast ook over een buitenspeeltuin, sportvelden, skelters en een dierenweide. Terwijl jij lekker aan het spelen bent kunnen papa en mama zowel binnen maar ook buiten op het knusse terras genieten van een kopje koffie met iets lekkers terwijl ze een boek uit onze boekenkast lezen of gebruik maken van de gratis Wifi.

Heggies Speelschuur bevindt zich op het terrein van Camping de Zandhegge in Emst, gemeente Epe. Door de ligging aan de rand van de Veluwe vlakbij de A50 is Heggies Speelschuur goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Zwolle, Deventer en dichterbij gelegen dorpen.

Binnenspeeltuin

De binnenspeeltuin, ook wel indoor speelparadijs genoemd, van Heggies Speelschuur richt zich op de leeftijdsgroep van 2 tot en met 10 jaar en biedt uitdaging op een veilige manier voor al deze leeftijden. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan en klimmen en rennen door de speelkooi, dit alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur.

Lees meer over de binnenspeeltuin

Dierenweide

Bij de dierenweide kunnen de kinderen kijken naar de dieren en in overleg mogen ze de dieren ook voeren. Het is soms zelfs mogelijk de beestjes te aaien bij het hek! Zo zijn er de geiten Kwik en Kwak die leuke, maar soms rare bokkensprongen maken. De Kippen tokken maar door, terwijl de kalkoen de gekste geluiden maakt. Soms hebben we zelfs kuikentjes die erg leuk zijn om naar te kijken. De dierenweide ligt tegenover de entree, het is dan ook leuk om vooraf of bij het weggaan even naar de dieren te kijken.

Dierenweide

Terug naar home

Buitenspeeltuin

Wanneer het zonnetje schijnt is er natuurlijk niks leuker dan buiten spelen. In de grote maar overzichtelijke speeltuin zijn er voor de kleinste maar ook voor de wat oudere kinderen een groot aantal speel toestellen. Zo kan je klimmen in het klimrek, glijden van de glijbaan, schommelen op de schommel en 'broodjes en koekjes bakken' in het bakkerij speeltoestel.

Lees meer over de buitenspeeltuin

Skelters

Heggie heeft een grote verzameling mooie skelters waar hij wel eens rondjes op rijdt. Het leuke is dat jij hier ook gebruik van kan maken! Ook is er een loopfiets voor de wat jongere kinderen en stoere mammoet skelters voor de oudere kinderen. Het terrein van Camping de Zandhegge is vrij toegankelijk om te skelteren en te crossen. Wat is het toch leuk om bij ieder rondje even naar papa en mama te zwaaien die heerlijk op het terras zitten!

 

Sportvelden

Aangrenzend aan de speeltuin beschikt Heggies Speelschuur over een groot grassportveld met mogelijkheid voor een groot aantal sporten. Zo staat er een tafeltennistafel, 2 voetbal/handbal goals en is er een volleybalnet. Het veld mag gebruikt worden door alle kinderen die Heggies komen bezoeken, hierdoor kan er nog een extra draai aan het spelen gegeven worden.

Lees meer over de sportvelden

Horeca

Terwijl jij aan het spelen bent kunnen papa en mama genieten aan een tafeltje binnen in de Speelschuur of buiten op het terras. Zij drinken dan een heerlijke kop koffie of een van de vele thee soorten. Ook staat onze Kok in de keuken om heerlijke tosti's, pannenkoeken en broodjes klaar te maken. Wanneer je blijft eten is er voor iedereen wel een gerecht wat hij of zij lust en ben je samen met papa en mama dan moet je echt de Heggies Familie Burger een keer geprobeerd hebben.

Lees meer over de horeca.