Familiedag, bedrijfsfeest of vergaderen
Bijna alles is mogelijk!

Mogelijkheden en Arrangementen

De entree voor kinderen bedraagt € 4,80 ouders mogen uiteraard gratis naar binnen.

De volgende arrangementen zijn mogelijk.

    Reserveer hier je feestje!

Heggies Speelschuur taart

Wie jarig is trakteert, en dat kan nu ook met een echte Heggies Speelschuur taart! Tijdens je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes smullen van een Heggies Speelschuur taart maakt het feestje pas echt compleet.

Deze taart moet wel minimaal 3 werkdagen van tevoren worden besteld, en is het meest geschikt voor 9 personen. Een Heggies Speelschuur taart kost € 17,50.

Cake versieren

Dat de plakken cake goed in de smaak vallen was al bekend, maar je kan ze ook versieren met allerlei kleurrijke snoepjes en uiteraard een dot slagroom.

We hebben 5 verschillende versiersels waardoor je de plak cake er erg feestelijk uit kan laten zien. Het cake versieren is mogelijk tegen een meerprijs van € 1,- per kind.

Snoepzakje

Wanneer iedereen weer naar huis gaat is het natuurlijk leuk om je vriendjes en vriendinnetjes een klein bedankje mee te geven. Bij Heggies Speelschuur zijn er leuke snoepzakjes verkrijgbaar met heerlijke diverse snoepjes, een ballon en een sticker van Heggies en natuurlijk een leuk speeltje. Zo heeft iedereen ook nog een aandenken aan je kinderfeestje.

De snoepzakjes zijn los bij te bestellen voor € 1,70 per zakje.

Huifkar Jan Plezier

Maak je kinderfeestje helemaal onvergetelijk door een rondje te rijden met paard en wagen. De Jan Plezier huifkar kan zowel open als dicht rijden en is dus geschikt met regen en zonneschijn voor maximaal 16 kinderen.

Prijs en beschikbaarheid zijn op aanvraag.

Bovenstaande tarieven zijn gebasseerd op 2019

Ga terug naar Kinderfeestje