Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

De binnenspeeltuin, ook wel indoor speelparadijs genoemd, van Heggies Speelschuur richt zich op de leeftijdsgroep van 2 tot en met 10 jaar  en biedt uitdaging op een veilige manier voor al deze leeftijden. Glijden van de glijbaan, zwemmen in de ballenbak, rodelen op de rodelbaan, en klimmen en rennen door de speelkooi,  dit alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur.

De PowerTower, een grote elastieken klimtoren, is voornamelijk voor de wat oudere kinderen een uitdagende attractie wat veel spektakel zal opleveren. Daarnaast is er in het toestel onder andere plaats voor een lange dubbele glijbaan, een rodelbaan met sleetjes en een megagrote legostenen bouwhoek. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in een nadrukkelijk schone speelomgeving. Aan papa en mama is uiteraard ook gedacht, zij kunnen door de gemoedelijke opzet genieten van hun kinderen zonder ze uit het oog te verliezen. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van gratis Wifi, actuele kranten, tijdschriften en boeken uit de boekenkast. Dit alles in een heerlijke sfeervolle omgeving waar je ondanks de gillende en lachende geluiden ook heerlijk tot rust kan komen.

Het speeltoestel voldoet aan de vereiste certificaten wat duidt op een veilige en verantwoorde speelomgeving. Speerpunten bij Heggies speelschuur zijn daarnaast schoonheid en hygiëne.

Terug naar spelen