Eten en drinken naast het spelen
Complete menukaart voor ieder moment van de dag

Heggies Brasserie

terras heggies drinken bedienen.jpg

Voorzieningen bij het spelen

Terwijl jij druk aan het spelen bent, kunnen papa en mama heerlijk genieten aan een tafel binnen in de Speelschuur of buiten op het terras. Een heerlijke kop koffie of cappuccino mag natuurlijk niet ontbreken en aan iets lekkers voor bij de koffie of thee is met muffins, cake of appelgebak ook gedacht.

De kinderen kunnen voordelig hun dorst lessen met een bekertje ranja en een van de vele snoepjes of chipjes uitproberen om lekker te smikkelen. De uitgebreide tosti, belegde broodjes en snacks kaart verklaart dat u bij Heggies uitstekend kunt lunchen. De menukaart met diverse lekkere gerechten nodigt uit om te blijven eten na het spelen.

Bekijk hier de menukaart
Borrelplank socialmedia gebruik.jpg

De menukaart met diverse lekkere gerechten nodigt uit om te blijven eten na het spelen

Kortom, Heggies Speelschuur beschikt over een complete menukaart met drankjes en etenswaren voor ieder moment van de dag. Het is dan ook niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in Heggies Speelschuur.

Heggie kidsmenu.jpg

Kidsbox voor de kids!

Speciaal voor de kinderen hebben wij een lekker kindermenu in de vorm van een kidsbox.

In de kidsbox zit: patat, mayonaise met een snack, pakje caprisun en een verrassing van Heggie!

Nieuwe collega's gezocht!

Op zoek naar een leuke en afwisselende baan?  Dan is deze vacature op een camping misschien wat voor jou. Want werken in de recreatie is leuk! De gasten zijn in vakantiestemming en jij kunt er aan meewerken dat ze een leuke vakantie krijgen. Hoe leuk is dat!

Heggies Speelschuur/ Heggies brasserie is onderdeel van camping de Zandhegge en tevens de horecagelegenheid van de camping. Tijdens het campingseizoen komen er dus ook campinggasten eten en snacks afhalen  en bij mooi weer zit het terras gezellig vol. 

We werken met een klein team van vaste medewerkers, stagiaires en scholieren, die naast het werken ook leuke dingen doen samen. In de winterperiode is Heggies open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag en tijdens het campingseizoen alle dagen. We zoeken medewerkers in de horeca en in de schoonmaak. Een combinatie van deze 2 afdelingen is ook heel leuk.  Heb je interesse neem dan contact op met Lilian van Selm/Joran Betting 0578-613936 of mail info@zandhegge.nl

Kijk op de vacature site naar alle beschikbare banen.

Vacatures
Kadotip!
Kadobon op maat
Kies een arrangement

Tarieven Heggies 2024              Reserveren kinderfeestje             Terug naar Homepage Heggies