Eten en drinken naast het spelen
Complete menukaart voor ieder moment van de dag

Heggies Brasserie

Balie snoepgoed

Voorzieningen bij het spelen

Terwijl jij druk aan het spelen bent kunnen papa en mama heerlijk genieten aan een tafel binnen in de Speelschuur of buiten op het terras. Een heerlijke kop koffie of cappuccino mag natuurlijk niet ontbreken en aan iets lekkers voor bij de koffie of thee is met muffins, cake of appelgebak ook gedacht.

De kinderen kunnen voordelig hun dorst lessen met een bekertje ranja en een van de vele snoepjes of chipjes uitproberen om lekker te smikkelen. De uitgebreide tosti, belegde broodjes en snacks kaart verklaart dat u bij Heggies uitstekend kunt lunchen. De menukaart met diverse lekkere gerechten nodigt uit om te blijven eten na het spelen.

Bekijk hier de menukaart

De menukaart met diverse lekkere gerechten nodigt uit om te blijven eten na het spelen

Kortom, Heggies Speelschuur beschikt over een complete menukaart met drankjes en etenswaren voor ieder moment van de dag. Het is dan ook niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in Heggies Speelschuur.

ijsloket.jpg

Online bestellen en reserveren terras Heggies Brasserie

Wil je eten afhalen bij Heggies Speelschuur  of een tafel op het terras reserveren dan kan dat nu via het online bestelprogramma. Je maakt een keuze reserveren of bestelling plaatsen. Wij krijgen de bestelling/reservering binnen en geven akkoord op de afhaaltijd of wij stellen een nieuwe tijd voor i.v.m. de drukte in de keuken.

Het enige wat je nu nog moet doen is de bestelling op tijd ophalen bij het afhaal loket.

Online bestel app Heggies Brasserie
Kadotip!
Kadobon op maat
Kies een arrangement

Terug naar Heggies Speelschuur