Eten en drinken naast het spelen
Complete menukaart voor ieder moment van de dag

Heggies Brasserie

Horeca Heggies Fam. Jonker Sinterklaas.jpg

Voorzieningen bij het spelen

Terwijl jij druk aan het spelen bent, kunnen papa en mama heerlijk genieten aan een tafel binnen in de Speelschuur of buiten op het terras. Een heerlijke kop koffie of cappuccino mag natuurlijk niet ontbreken en aan iets lekkers voor bij de koffie of thee is met muffins, cake of appelgebak ook gedacht.

De kinderen kunnen voordelig hun dorst lessen met een bekertje ranja en een van de vele snoepjes of chipjes uitproberen om lekker te smikkelen. De uitgebreide tosti, belegde broodjes en snacks kaart verklaart dat u bij Heggies uitstekend kunt lunchen. De menukaart met diverse lekkere gerechten nodigt uit om te blijven eten na het spelen.

Bekijk hier de menukaart
Borrelplank socialmedia gebruik.jpg

De menukaart met diverse lekkere gerechten nodigt uit om te blijven eten na het spelen

Kortom, Heggies Speelschuur beschikt over een complete menukaart met drankjes en etenswaren voor ieder moment van de dag. Het is dan ook niet toegestaan om eigen consumpties mee te nemen en/of te nuttigen in Heggies Speelschuur.

IJskaart
Heggie kidsmenu.jpg

Kidsbox voor de kids!

Speciaal voor de kinderen hebben wij een lekkerkindermenu in de vorm van een kidsbox.

In de kidsbox zit: patat, mayonaise met een snack, pakje caprisun en een verrassing van Heggie!

Kadotip!
Kadobon op maat
Kies een arrangement

Tarieven Heggiesspeelschuur                                                        Reserveren kinderfeestje                                    Terug naar Homepage Heggies