Contact & Route

Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur

Langeweg 14
8166 GT Emst (gem. Epe)
T: 0578-613936
F: 0578-614721
E: info@heggiesspeelschuur.nl

KvK 08083537

Routebeschrijving

Vanaf de A50 Apeldoorn/Zwolle

Afrit 27 (Epe/Nunspeet). Bij de stoplichten in Epe gaat u linksaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

Vanaf de A28 Amersfoort/Zwolle

Afrit 15 (Nunspeet/Epe). Bij de stoplichten in Epe gaat u rechtsaf richting Emst. Direct 1e weg rechts (zie borden ANWB), aan het einde van deze weg vindt u Camping De Zandhegge / Heggies Speelschuur.

LET OP: Het is gebleken dat sommige navigatiesystemen niet altijd het correcte adres vinden. Wij raden u aan om bovenstaande routebeschrijving aan te houden of Langeweg/kruising Woesterweg in te voeren op uw navigatiesysteem.

Wanneer u binnendoor vanuit Vaassen of Apeldoorn aan komt rijden is het advies om via de Vaassensebinnenweg te rijden. Dit in verband met ernstige verkeershinder op de doorgaande weg in het centrum van Emst door werkzaamheden.

Wanneer u in Vaassen op de Dorpsstraat rijdt (gaat over in de Emsterweg), kunt u ter hoogte van Kasteel de Cannenburgh af slaan de Prins Bernhardlaan in. Na ongeveer 250 meter slaat u vervolgens rechtsaf de Laarseweg in. Deze loopt vervolgens over in de Vaassensebinnenweg. Wanneer u deze weg blijft volgen komt u vanzelf uit bij Camping de Zandhegge en Heggies Speelschuur.

Contactformulier