Buitenspeeltuin
Heggiesspeelschuur

Buitenspeeltuin Heggies Speelschuur

waterspeeltuin.jpg

Koekjes bakken in de buitenspeeltuin

Wanneer het zonnetje schijnt is er natuurlijk niks leuker dan buiten spelen. In de grote, maar overzichtelijke speeltuin zijn er voor de kleinste, maar ook voor de wat oudere kinderen, een groot aantal speeltoestellen. Zo kan je klimmen in het klimrek, glijden van de glijbaan, schommelen op de schommel en 'brood en koekjes bakken' in de kabouterbakkerij. De toestellen staan ruim geplaatst in een grote zandbak waardoor er veilig gespeeld kan worden. Papa en mama kunnen heerlijk op het zonnige terras genieten terwijl de kinderen lekker in het zicht van de ouders kunnen spelen.

trampoline springen.jpg

Springen op de trampoline

Naast de speeltuin ligt het grote speelplein. Hierop staan mooie trampolines waar je superhoog op kunt springen, een airtrampoline zo groot dat er wel 20 kinderen tegelijk op kunnen en een stoere pannakooi om je voetbal trucs nog beter te oefenen. Bij de entree hebben wij een voetbal liggen die geleend mag worden. Wanneer de entree voldaan is bij de balie krijgen de kinderen een Heggies Speelschuur stempel zodat er zowel buiten als binnen gespeeld kan worden.

speelplein hinkelbaan.jpg

Hinkelen op het speelplein

Naast springen en klauteren is er ook een echte hinkelbaan op het speelplein buiten.

Hinkel de pinkel,
daar komen wij aan,
Wij hebben geen kousen of schoenen meer aan.
Met de handjes op de rug,
hinkel de pinkel en dan weer terug.

skelter 1.jpg

Lekker rondje skelteren!

Heggie heeft een grote verzameling mooie skelters waar hij wel eens rondjes op rijdt. Tegen een kleine vergoeding kan ook jij hier gebruik van maken! Ook is er een loopfiets voor de wat jongere kinderen en stoere mammoet skelters voor de oudere kinderen. Het terrein van Camping de Zandhegge is volledig omheind en je kan dan ook heerlijk over de camping skelteren en crossen. Hoe leuk is het om bij ieder rondje even naar papa en mama te zwaaien die heerlijk op het terras zitten!

Skelter reserveren

Buitenspelen
Klimmen, klauteren, skelteren, glijden en springen!
Tarieven

Tarieven Heggies 2024              Reserveren kinderfeestje             Terug naar Homepage Heggies