Vergaderlocatie

Vergaderlocatie

Heggies Speelschuur bestaat naast de binnenspeeltuin uit een grote zaal met horecagelegenheid. Op dagen dat de binnenspeeltuin gesloten is, is er voldoende ruimte en mogelijkheid om op locatie vergaderingen of cursussen te houden. Heggies beschikt over geluidsapparatuur met microfoon aansluitingen, televisie, beamer en projectiescherm. Daarnaast biedt onze horecavoorziening mogelijkheden voor koffie, broodjes, maaltijden en buffetten.

In de periode van 1 oktober tot 1 april is Heggies Speelschuur op de maandag, dinsdag en donderdag geschikt als vergaderlocatie of als onderkomen voor cursussen en trainingen. Heggies Speelschuur is op die dagen namelijk gesloten voor spelende kinderen waardoor er in een rustige omgeving gewerkt kan worden.

Wanneer u tijdens de vergadering of training geen omkijken wilt hebben naar eventuele dranken en etenswaren kan dit geheel door het team van Heggies verzorgd worden. Zo kan er gekozen worden uit diverse arrangementen als een koffie en thee arrangement, lunch arrangement of diverse buffetten en barbecue mogelijkheden voor de avondmaaltijd.

Reserveer hier uw vergaderlocatie

Mogelijkheden arrangementen en buffetten

De diverse mogelijkheden zijn wij nog aan het bekijken en uitwerken.

Zodra wij hiervoor diverse keuzemogelijkheden hebben ontwikkeld, zal dat hier te zien zijn.

Wanneer je telefonisch of per mail contact met ons opneemt kunnen wij in overleg veel voor je betekenen.

Terug naar Feestje