Familiedag
Groot of klein iedereen bij Heggies is het fijn!

Familiedag

zwarte paard  jan plezier paardentram huifkar (10).JPG

Familiedag

Al vele families, vriendengroepen en collega's hebben hun jaarlijkse uitje extra kleur gegeven door bij Heggies Speelschuur hun dag te plannen. Door de aanwezigheid van de binnenspeeltuin, een buitenspeeltuin, sportvelden, groot terras en de ligging aan de rand van de bossen van de Veluwe, is Heggies Speelschuur op het terrein van Camping de Zandhegge de perfecte locatie.

Wanneer de kinderen heerlijk spelen, hebben de ouders genoeg tijd om lekker bij te kletsen en een gezellige tijd te beleven. Zo is de dag voor alle leeftijden een groot succes.

Familiedag mogelijkheden 2024
2019 - Kampeer activiteit 't Schrijvertje (17).jpg

Sportieve activiteiten familiedag

Jullie dag kunnen wij vorm geven op het gebied van (sportieve) activiteiten, een gezellig samenzijn en een totaalaanbod van eten en drinken. Doordat wij alles in eigen beheer doen, maar in samenspraak met jullie zijn de mogelijkheden eindeloos.

Denk bij activiteiten aan oud-Hollandse spellen, behendigheids zeskamp of een huifkartocht.

Door de centrale ligging tussen de steden Apeldoorn, Zwolle, Harderwijk en Deventer zijn wij doorgaans voor eenieder goed te bereiken. Kom gerust eens langs of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tarieven Heggies 2024              Reserveren kinderfeestje             Terug naar Homepage Heggies