Hoera, tijd voor een feestje
Alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur

Kinderfeestje Heggies Speelschuur

kinderfeestje heggies kok.jpg

Hoera, tijd voor een feestje!

Je kinderfeestje vieren bij Heggies Speelschuur, wie wil dat nu niet?

Speciaal om het allemaal wat makkelijker te maken heeft Heggie al diverse arrangementen opgesteld zodat de keuze wat makkelijker wordt. Wil je bijvoorbeeld een bekertje ranja of een onbeperkte hoeveelheid, wil je graag dat onze kok patat en snacks komt serveren en wil je iedereen nog een snoepzakje meegeven als je weer naar huis gaat?

Welk feestje kies jij?

Reserveren

meisje cake versieren heggies.jpg

Cake Versieren

Bij een kinderfeestje hoort een traktatie, en als je deze nog helemaal naar je eigen wens kan maken, dan is het een nog groter feest. Hiermee is het cake versieren een veel gekozen optie bij Heggies als leuke en lekkere pauze van het spelen. Even op adem komen aan tafel en met de diverse snoepjes en spikkels, en natuurlijk een grote toef slagroom, je eigen plak cake helemaal feestelijk aankleden en opeten. Een plak cake zit in ieder arrangement. Het cake versieren kan gekozen worden als extra optie.

Cake feestje reserveren
zwarte paard  jan plezier paardentram huifkar (10).JPG

Paard en huifkar

Maak je kinderfeestje nog leuker door met een huifkar een rondje te maken door de omgeving rondom Heggies Speelschuur. Binnen en buiten spelen bij Heggies is natuurlijk al superleuk, maar als je als extraatje ook nog eens een rondje maakt met de huifkar wordt het echt een kinderfeestje om nooit te vergeten! 

Prijs en beschikbaarheid zijn op aanvraag.

Tarieven Heggies 2024              Reserveren kinderfeestje             Terug naar Homepage Heggies