Hoera, tijd voor een feestje
Alles is mogelijk bij Heggies Speelschuur

Kinderfeestje Heggies Speelschuur

AWF141124- H065.jpg

Hoera, tijd voor een feestje!

Je kinderfeestje vieren bij Heggies Speelschuur, wie wil dat nou niet?

Speciaal om het allemaal wat makkelijker te maken heeft Heggie al diverse arrangementen opgesteld zodat de keuze wat makkelijker wordt. Wil je bijvoorbeeld een bekertje ranja of een onbeperkte hoeveelheid, wil je graag dat onze kok patat en snacks komt serveren en wil je iedereen nog een snoepzakje meegeven als je weer naar huis gaat?

Welk feestje kies jij?
AWF141124- H056.jpg

Heggies Kok

Wanneer je blijft eten bij Heggies Speelschuur en dus patatjes en een snackje besteld, gebeurd dit geheel op de speciale Heggies manier. Onze verstrooide kok is altijd de borden kwijt en dan krijg je gewoon een grote schep friet op de tafel met natuurlijk korte mayonaise of lange mayonaise. Wat een avontuur!

De kinderen kunnen kiezen uit een frikadel, kroket, kipnuggets of een kaassoufflé. Er is dan ook altijd wel iets bij wat je lekker vindt.

Arrangement met patat
AWF141124- H016.jpg

Cake Versieren

Bij een kinderfeestje hoort een traktatie, en als je deze dan nog helemaal naar je eigen wens kan maken is het een nog groter feest. Het cake versieren is een veel gekozen optie bij Heggies als leuke en lekkere pauze van het spelen. Even op adem komen aan tafel en met de diverse snoepjes en spikkels, en natuurlijk een grote toef slagroom, je eigen plak cake helemaal feestelijk aankleden en opeten. Een plak cake zit in ieder arrangement. Het cake versieren kan gekozen worden als extra optie.

Cake feestje reserveren
IMG_3183.jpg

Verjaardagstaart

Bij een verjaardag hoort trakteren en bij trakteren denken we aan een taart. Wat is er dan leuker als deze ook helemaal in Heggies Speelschuur stijl is. De feestelijke verjaardags slagroomtaart maakt het feest compleet en kan extra bijbesteld worden. Graag horen wij minimaal 3 werkdagen van tevoren of jullie een lekkere verjaardagstaart willen eten tijdens het kinderfeestje. De taart is geschikt voor +/- 9 personen.

Heggies taart, minimaal 3 werkdagen van tevoren bestellen!
zwarte paard  jan plezier paardentram huifkar (10).JPG

Paard en huifkar

Maak je kinderfeestje nog leuker door met de Jan Plezier huifkar een rondje te maken door de omgeving rondom Heggies Speelschuur. Binnen en buiten spelen bij Heggies is natuurlijk al super leuk, maar als je als extraatje ook nog eens een rondje maakt met de huifkar wordt het echt een kinderfeestje om nooit te vergeten! Deze huifkar kan zowel open als dicht en kan dus met zon en regen rijden. Maximaal 12 volwassenen of 16 kinderen per ronde.

Prijs en beschikbaarheid zijn op aanvraag.

Terug naar Heggies Speelschuur