Verjaardagsfeest
Bij Heggies Speelschuur!

Verjaardagsfeest

Bij vrijwel ieder verjaardagsfeest komen er kinderen op visite en wat is er dan leuker als zij kunnen spelen? Maak van Heggies Speelschuur uw huiskamer en nodig uw visite uit bij Heggies! Terwijl de kinderen spelen kunt u gezellig kletsen met de visite onder het genot van een kopje koffie of uw favoriete drankje. Thuis houdt u de boel schoon, er is genoeg ruimte voor iedereen en de kinderen beleven een verjaardag om niet snel meer te vergeten.

Enkel voor de kinderen betaald u de entree van € 4,80. De overige visite van boven de 12 jaar mag gratis naar binnen. Uiteraard is er de mogelijkheid dat wanneer u patat en snacks besteld voor de kinderen, onze kok het geheel op eigen wijze komt serveren. De kok is altijd de borden kwijt en dan krijg je gewoon een grote schep friet op de tafel met natuurlijk korte mayonaise of lange mayonaise. Wat een avontuur!

Ook is het mogelijk dat de kinderen cake versieren, hiermee wordt het echt een groot feest! Nog niet genoeg getrakeerd? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om samen met de visite de overheelijke Heggies Speelschuur taart om te snoepen.

Lees hier meer over de mogelijkheden en arrangementen.                                                                    Reserveer hier een verjaardagsfeest!

Terug naar Feestje

Terug naar Heggies Speelschuur