Feestje

Heggies Speelschuur is bij uitstek de locatie om je feestje te vieren. Dankzij de aanwezigheid van het speeltoestel, voldoende zitmogelijkheid en aankleding en de uitstekende horecavoorziening maken wij voor ieder gezelschap een dag om niet snel te vergeten.

Wat is er nou leuker om met je vriendjes en vriendinnetjes je kinderfeestje te vieren bij Heggies. Wanneer je gaat eten wordt het helemaal een groot feest! Wanneer u jarig bent en een zorgeloze verjaardag wilt vieren kan dit natuurlijk ook bij Heggies. De kinderen gaan lekker spelen terwijl u met de visite geniet van een kopje koffie en uw favoriete drankje. Voor familiedagen en grote groepen is Heggies ook het juiste adres. Al vele families zijn u voorgegaan en samen kunnen wij een leuke dag invulling voor uw familiedag opzetten. Daarnaast is Heggies Speelschuur wanneer zij gesloten is voor dag bezoek een uitstekende locatie voor vergaderingen of cursussen.

Kinderfeestje

Wil jij samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een te gek verjaardagsfeest vieren? Kom dan naar Heggies Speelschuur in Emst op de Veluwe. De leukste binnenspeeltuin in de omgeving van Epe, centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Harderwijk. Met onze indoorspeeltuin, buitenspeeltuin en dierenweide vermaken jullie je zeker een hele dag. Zelfs bij slecht weer! Jij als jarige mag op onze enige echte verjaardag stoel zitten, lekker spelen in de Speelschuur en met zijn allen patatjes eten!

En wat is er nu leuker dan met je verjaardagsfeestje van tafel eten!  Bij Heggies kan dat, want de kok is altijd de borden kwijt. En dan krijg je gewoon een grote schep friet op de tafel met natuurlijk korte mayonaise of lange mayonaise. Wat een avontuur!

Lees meer over kinderfeestje

Verjaardagsfeest

Bij vrijwel ieder verjaardagsfeest komen er kinderen op visite en wat is er dan leuker als zij kunnen spelen? Maak van Heggies Speelschuur uw huiskamer en nodig uw visite uit bij Heggies! Terwijl de kinderen spelen kunt u gezellig kletsen met de visite onder het genot van een kopje koffie of uw favoriete drankje. Thuis houdt u de boel schoon, er is genoeg ruimte voor iedereen en de kinderen beleven een verjaardag om niet snel meer te vergeten.

Lees meer over Verjaardagsfeest

Terug naar Home

Familiedag

Al vele families hebben hun familiedag gevierd in Emst bij Camping de Zandhegge en Heggies Speelschuur. Door de landelijke ligging en de aanwezigheid van de binnenspeeltuin, de sportvelden, het campingterrein en terras met zwembad is Heggies Speelschuur bij uitstek geschikt voor familiedagen, vriendengroepen of andere gezelschappen.

Jullie dag kunnen wij vorm geven op het gebied van (sportieve) activiteiten, een gezellig samenzijn en een totaalaanbod van eten en drinken. Doordat wij alles in eigen beheer doen maar in samenspraak met jullie zijn de mogelijkheden eindeloos. Door de centrale ligging tussen de steden Apeldoorn, Zwolle, Harderwijk en Deventer zijn wij doorgaans voor een ieder goed te bereiken. Kom gerust eens langs of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ga naar Familiedag

Vergaderlocatie

Heggies Speelschuur bestaat naast de binnenspeeltuin uit een grote zaal met horecagelegenheid. Op dagen dat de binnenspeeltuin gesloten is, is er voldoende ruimte en mogelijkheid om op locatie vergaderingen of cursussen te houden. Heggies beschikt over geluidsapparatuur met microfoon aansluitingen, televisie, beamer en projectiescherm. Daarnaast biedt onze horeca voorziening mogelijkheden voor koffie, broodjes, maaltijden en buffetten.

Lees meer over de mogelijkheden