Nieuws

Recreatieteam weer aanwezig op Camping de Zandhegge!

danspret dierendans.jpgmaandag 10 juli 2017 13:33 Sinds zaterdag 8 juli is het recreatieteam weer aanwezig op de camping.
Dit betekent ook extra leuke dingen voor de kinderen die komen spelen bij Heggies Speelschuur!

Zo is er iedere ochtend (uitgezonderd dinsdag) om 10:00 danspret en kunnen de kinderen actief meedansen op de leukste kinderliedjes.
Ook is er met enige regelmaat een kinderbingo waar de meest toffe prijzen te winnen zijn.

De kinderbingo's staan gepland op de donderdagen vanaf 19:00 uur. Kom op tijd om eerst je bingokaart te kopen.
Op de volgende data's zijn de bingo's gepland: 13-07 / 20-07 / 27-07 / 03-08 / 10-08 / 17-08 lees verder

Heggies Speelschuur alle dagen geopend in de zomervakantie!

Heggies speelschuur.jpgvrijdag 07 juli 2017 15:42 Heerlijk spelen bij Heggies Speelschuur kan gedurende de zomermaanden ook alle dagen. Bij Heggies Speelschuur kan er zowel binnen als buiten gespeeld worden. Heggies beschikt namelijk naast een super gave binnenspeeltuin ook over een leuke buitenspeeltuin, skelters en sportvelden waar gebruik van gemaakt mag worden.

Naast het spelen is er een goede horeca gelegenheid waar allerlei dranken gehaald kunnen worden, net als lekkere broodjes, snacks, patat en tosti's. lees verder

Vier je kinderfeestje bij binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

AWF141124- H019.jpgdonderdag 08 oktober 2015 12:24 Op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom dan naar indoorspeeltuin Heggies Speelschuur in Emst. De leukste binnenspeeltuin in de omgeving van Epe, centraal gelegen tussen Apeldoorn, Zwolle en Harderwijk.
En wat is er nu leuker dan met je kinderfeestje van tafel eten! Bij Heggies kan dat, want de kok is altijd de borden kwijt. En dan krijg je gewoon een grote schep friet op de tafel met natuurlijk korte mayonaise of lange mayonaise. lees verder